Вступ України до НАТО – Зеленський розповів деталі процедури
Категорія
Україна
Дата публікації

Вступ України до НАТО – Зеленський розповів деталі процедури

Вступ України до НАТО – Зеленський розповів деталі процедури
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що Україна обов’язково вступить до НАТО. Щоправда, лише після референдуму. До цього, за словами глави держави, треба зробити так, щоб українці відчули, що блок НАТО – «це не так страшно». Про це Зеленський розповів в ефірі «1+1», повідомляє ONLINE.UA.

На переконання президента, курс до НАТО залишається незмінним, оскільки це безпека країни і професійний рівень нашої армії. В той же час, влада повинна «розповісти українцям, що таке НАТО і, що це не так страшно». Також глава держави додав, що чекає візиту Північноатлантичної ради в липні.

В свою чергу, генсек НАТО після вчорашніх переговорів з Зеленським повідомив, що його організація продовжить активно підтримувати Україну в її боротьбі з агресією Росії. Для цього вже найближчим часом НАТО виділить нашій країні понад 40 мільйонів євро.

Як відомо, вчора Володимир Зеленський перебував в офіційним візитом в Брюсселі, де провів ряд важливих зустрічей. Зокрема, під час переговорів з віце-президентом Єврокомісії Валдісом Домбровскісом президент розповів, що в справі націоналізації Приватбанку збирається захищати лише інтереси держави і не підтримує екс-власників цієї фінансової установи.

У військово-політичний блок НАТО зараз входить 29 держав. У 2017 році до складу Північноатлантичного альянсу вступила Чорногорія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?