Зеленський: я не буду на боці екс-власників Приватбанку, захищатиму лише державу
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський: я не буду на боці екс-власників Приватбанку, захищатиму лише державу

Зеленський: я не буду на боці екс-власників Приватбанку, захищатиму лише державу
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Під час зустрічі з віце-президентом Європейської Комісії Валдісом Домбровскісом президент України Володимир Зеленський висловив власну позицію щодо справи Приватбанку. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна », глава держави заявив, що не має намірів виступати на боці колишніх власників Приватбанку, а захищатиме лише державу.

Також президент розповів, що вважає чутки про дефолт в Україні продуманими акціями, які не відповідають його офіційної позиції. Пізніше цей месседж Володимира Зеленського був опублікований в офіційному Твіттер-аккаунті Адміністрації президента.

Як відомо, глава держави прибув у Брюссель з візитом у вівторок, 4 червня. Згідно з програмою його перебування, в будівлі Єврокомісії відбулась зустріч Володимира Зеленського з віце-президентом ЄК з питань євро, соціального діалогу, фінансової стабільності та фінансових послуг Валдісом Домбровскісом. Цей високопосадовець Євросоюзу зараз курирує питання надання макрофінансової допомоги Україні.

Нагадаємо, що починаючи з квітня, коли Окружний адміністративний суд м. Києва виніс рішення щодо визнання націоналізації Приватбанку незаконною, в України активно обговорюється ризик дефолту за зовнішніми фінансовими зобов’язаннями. Це може статися, якщо Апеляційний суд залишить рішення суддів першої інстанції по цій справі в силі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?