Втрачаємо людей: Зеленський несподівано розповів про ситуацію в ОПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Втрачаємо людей: Зеленський несподівано розповів про ситуацію в ОПУ

Втрачаємо людей: Зеленський несподівано розповів про ситуацію в ОПУ
Джерело:  interfax.com.ua

Президент України Володимир Зеленський підтвердив відомості про конфлікти в ОПУ, які заважають нормальній роботі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За його словами, він завжди виступав проти конфліктів у команді. Такі інциденти не приносять жодній людині перемоги чи навіть нічиєї.

"На жаль. Тому ми втрачаємо або час, або людей. А всі, хто працюють в Офісі, вони всі професіональні люди. Тобто ми на сто відсотків когось будемо втрачати. Тому що ти не можеш жити в постійному конфлікті. Ось і все", - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, медіа вже не перший тиждень говорять про серйозні суперечки між президентським помічником Андрієм Єрмаком та очільником Офісу Андрієм Богданом. Нібито останній навіть пропускав окремі заходи через участь в них Єрмака.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні, ввечері у понеділок, 10 лютого, з'явилися відомості про підготовку відставки Богдана. Низка українських видань проінформувала про зміни у майбутньому з посиланням на кілька розрізнених поміж собою джерел.

Наразі з кабінету голови ОПУ вивозять усі його речі. На офіційному рівні жодних підтверджень оголошено не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?