Втрати бойовиків на Донбасі: розвідка розкрила дані про ліквідованих окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

Втрати бойовиків на Донбасі: розвідка розкрила дані про ліквідованих окупантів

Втрати бойовиків на Донбасі: розвідка розкрила дані про ліквідованих окупантів
Джерело:  online.ua

Протягом травня 2020 року російський агресор втратив у війні на Донбасі 49 бойовиків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил у Facebook.

За даними української військової розвідки, ці кількадесят ліквідованих — лише частина дійсних втрат ворога.

"Командування Об’єднаних сил наголошує, що жодні злочинні дії російсько-окупаційних військ не залишаться безкарними. У разі порушення противником режиму припинення вогню, наші захисники завжди дають рішучу та жорстку відповідь", - зазначили у пресцентрі.

Загалом противник на Донбасі за травень втратив:

  • 49 убитими;

  • 94 пораненими й травмованими.

"Також військовослужбовці Об’єднаних сил знищили сім одиниць техніки противника. Це, зокрема, два міномети калібру 120 мм, два безпілотні літальні апарати та три військових автомобіля", - додали у командуванні.

Нагадаємо, протягом попередньої доби українська сторона зафіксувала три порушення режиму припинення вогню з боку ворога. Бойовики використали великокаліберні кулемети, міномети 82 мм, а також різноманітні гранатомети.

Війна на Донбасі триває з весни 2014 року. Від початку російського вторгнення в Україну, за даними ООН її жертвами стали щонайменше 14 тисяч людей. окрім того, надзвичайні збитки країна отримала від руйнувань - міст, населених пунктів, підприємств.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики так званої "ДНР" атакували українських бійців за допомогою безпілотника, озброєного пострілом для гранатомета. За офіційними даними, один український військовослужбовець отримав поранення від уламка пострілу. Його госпіталізували до медичного закладу, де й надали усю необхідну допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?