Введення миротворців на Донбас - президент дав відповідь
Категорія
Політика
Дата публікації

Введення миротворців на Донбас - президент дав відповідь

Введення миротворців на Донбас - президент дав відповідь
Джерело:  24 канал

Президент України Володимир Зеленський пояснив, що вважає перспективною ідею про миротворців на Донбасі, проте до неї треба ставитися обережно. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Державний лідер вранці у п'ятницю, 13 вересня, виступив на форумі YES у Києві. За його словами, питання про миротворців не підіймалося на переговорах, бо існував ризик віддалення ОРДЛО від України.

"Я дуже обережно ставлюся до теми миротворців в Україні. Знаю, що попередня влада активно обговорювала цю тему і те, як запровадити в Україні таку місію. Чому я ставлюся обережно? Бо я не хочу, щоб на Донбасі був Абхазький сценарій чи, щоб було Придністров’я", - пояснив Зеленський.

Президент додав, що підтримує миротворців на кордоні з Росією перш за все, а не на лінії розмежування, де вони будуть стримані бойовиками від заглиблення в окуповані райони.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський розповів про розробку декількох ідей щодо окупації Криму. За його словами, команда займається шляхами повернення регіону в Україну та це питання - найскладніше. РФ неодноразово заявляла, що півострів - нібито вже вирішене питання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?