Вже готуємося - Разумков розповів про план Верховної Ради
Категорія
Україна
Дата публікації

Вже готуємося - Разумков розповів про план Верховної Ради

Вже готуємося - Разумков розповів про план Верховної Ради
Джерело:  online.ua

Очільник українського парламенту Дмитро Разумков виступив з важливою новиною - він заявив, що Верховна Рада уже активно готується до позачергового засідання, а народні обранці напрацьовують ряд законопроєктів. Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Ми готуємося до позачергового засідання Верховної Ради, коли воно відбудеться. Колеги напрацьовують ряд законопроєктів, вони майже готові. Я думаю, що до вечора вони будуть повністю готові в комітетах... Парламент не на карантині, парламент працює. Дійсно в режимі комітетів, але це не карантин", - зауважив Дмитро Разумков.

Окрім того, він наголосив, що до створеної 16 березня Координаційної ради з протидії поширенню коронавірусу не увійшли представники парламенту, проте зазначив, що ВРУ очікує від уряду і Координаційної ради законопроєктів.

Як відомо, 16 березня глава держави Володимир Зеленський створив Координаційну раду з протидії поширенню коронавірусу COVID-19. Трохи пізніше, 18 березня, стало відомо, що у депутата, члена депутатської групи "Довіра" Сергія Шахова виявили коронавірус. Шахов заявив, що 17 березня не був у парламенті на позачерговому засіданні. Також народний обранець вирішив спростувати слова глави держави Володимира Зеленського про те, що замість нього кнопкодавили колеги.

"У відповідь на ваше відеозвернення повідомляю, що 17 березня я не був присутнім та зареєстрованим на позачерговому засіданні Верховної Ради. Усе через погане самопочуття, яке згодом виявилося симптомами коронавірусу", — відповів він Зеленському та надав фотодокази.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава держави  Володимир Зеленський звернувся до українців  - він попросив не довіряти сумнівним джерелам інформації, які публікують фейкові дані про коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?