Вже скоро: Шмигаль та Разумков терміново звернулися до усіх українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Вже скоро: Шмигаль та Разумков терміново звернулися до усіх українців

Вже скоро: Шмигаль та Разумков терміново звернулися до усіх українців
Джерело:  online.ua

19 квітня очільник Кабінету міністрів Денис Шмигаль та спікер Верховної Ради Дмитро Разумков привітали українців з Великоднем. Політики закликали громадян не втрачати надію в краще майбутнє, допомогати один одному та не забувати, що вже зовсім скоро наша країна повернеться до нормального життя. Про це глава уряду та спікер написала на своїх сторінках в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Денис Шмигаль вкотре наголосив, що Україна подолає всі виклики, які перед нею стоять.

"Христос воскрес! Воістину воскрес! Так ми, українці, вже сотні років вітаємось один з одним в цей світлий день Воскресіння Христового. Так ми вітаємося і сьогодні. Пандемія залишила нас вдома, проте точно не позбавила свята Великодня. Я вірю у те, що Україна подолає всі виклики, які стоять зараз перед нами", - наголосив очільник Кабміну.

Спікер українського парламенту побажав людям міцного здоров'я, душевної рівноваги і спокою. Він також вкотре нагадав, що в такі непрості часи все залежить від відповідальної поведінки кожного з нас.

"Підтримуйте один одного, даруєте увагу і турботу і не втрачайте віри в те, що зовсім скоро наше життя повернеться до звичного темпу, знову наповниться яскравими подіями і теплими зустрічами", - зазначив очільник парламенту на своїй сторінці у Facebook, побажавши, щоб Воскресіння Христове принесло надію і любов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава уряду Денис Шмигаль 17 квітня заявив, що створення робочих місць — це не лише плацдарм для подолання коронакризи, але й фундамент для подальшого економічного розвитку. За словами політика, його команда уже активно працює в цьому напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?