Вже цієї п'ятниці: Зеленський розповів про ймовірні нововведення під час карантину
Категорія
Економіка
Дата публікації

Вже цієї п'ятниці: Зеленський розповів про ймовірні нововведення під час карантину

Вже цієї п'ятниці: Зеленський розповів про ймовірні нововведення під час карантину
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський припустив відновлення роботи ринків по всій державі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

У понеділок, 27 квітня, державний лідер випустив нове, традиційне під час карантину, відеозвернення до українців. За його словами, ринки працюватимуть за певних умов.

"Знаю, що важливим питанням є робота продовольчих ринків. На найближчому засіданні, в середу, уряд розгляне можливість їхнього відкриття. Я вважаю, що за умови дотримання всіх правил безпеки вже цієї п’ятниці ринки зможуть відновити роботу. Але хочу підкреслити – лише за умови дотримання всіх правил безпеки", - підкреслив Зеленський.

Лідер звернув увагу на важливості збереження робочих місць, заробітку українців — особливо ринки важливі для фермерів. Утім, він наголосив на надзвичайній важливості здоров'я та життя.

Питання щодо відкриття ринків попри карантинні обмеження обговорили також під час наради за участі президента й топ-посадовців 27 квітня. Розпорядження опрацювати проблему отримали представники Кабінету міністрів.

Нагадаємо, карантин в Україні триватиме до 11 травня. Його чинність пролонгували минулого тижня, 22 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, український прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що ймовірність розглянути питання про відкриття в уряду є вже у середу, 29 квітня.

"Йдеться про відкриття 281 продовольчого ринку по всій території України, які зможуть функціонувати в режимі не гірше, ніж супермаркети", - пояснив він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?