Я буду битися — Лукашенко пояснив, скільки ще буде боротися за владу в Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Я буду битися — Лукашенко пояснив, скільки ще буде боротися за владу в Білорусі

Я буду битися — Лукашенко пояснив, скільки ще буде боротися за владу в Білорусі
Джерело:  online.ua

Нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко не втомлюється нагадувати своєму народу та міжнародній спільноті, що не збирається припиняти боротьбу за крісло глави держави. Цього разу, виступаючи перед лікарями у Могильові, одіозний політик публічно пообіцяв, що битиметься за країну "до останнього омонівця та лікаря". Лукашенко також додав, що у нього, крім Білорусії, нічого немає. Про зустріч мовиться на сайті телеканалу СТВ, передає ONLINE.UA.

"Поки останній омонівец і лікар справді не скажуть: "Все, Лукашенко, ти свою справу зробив", – до тих пір я буду битися за цю країну", – наголосив білоруський диктатор.

Нелегітимний президент зауважив, що ніхто не повинен думати, що Лукашенко склав руки і пішов. Він цього робити не збирається, бо у нього нічого немає, крім Білорусі. Окрім того, політик у своєму стилі пообіцяв лікарям, що вони все вирішуватимуть. А також, що людям не варто вірити "чуткам" про Лукашенка.

"Все будете вирішувати ви. Обіцяю вам, все будете вирішувати ви. Нікому не вірте, що Лукашенко там конституцію під себе робить", – заявив скандальний політик.

Як стверджує Олександр Лукашенко, його позиція залишається незмінною. Він закликав "жити дружно" та зберігати країну "чого б це не коштувало".

Не можна не згадати про те, що нелегітимний президент Білорусі отримав можливість залишитися при владі, заручившись допомогою та підтримкою очільника Кремля Володимира Путіна. Так, нещодавно одіозний політик заявив главі Міністверства закордонних справ РФ Сергію Лаврову, що всерйоз налаштований інтенсифікувати "братерські" відносини з Росією.

"Ми б хотіли мати не просто добросусідські відносини, ми хотіли б мати дуже близькі, братерські відносини з Російською Федерацією. Я нічого нового не сказав. Я завжди про це говорив просто не завжди це хотіли підкреслювати і повторювати в Росії. Мабуть, комусь це було невигідно, але час показав, що нам нікуди не дітися від дуже тісних і дружніх відносин", — заявив Олександр Лукашенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олександр Лукашенко має намір створити білоруську вакцину від коронавірусу: він уже розповів про свої плани.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?