Я готовий: Порошенко виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Я готовий: Порошенко виступив з гучною заявою

Я готовий: Порошенко виступив з гучною заявою
Джерело:  ua.interfax.com.ua

П'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що готовий брати участь у допиті з поліграфом та навіть у прямому ефірі свого телеканалу "Прямий". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За його словами, він не має довіри до сьогоденного керівництва Держбюро розслідувань. Він не вірить в об'єктивність роботи цього органу.

Порошенко підкреслив, що готовий брату участь у своєму допиті з боку детективів ДБР, але проводити ці заходи треба у прямому ефірі "Прямого".

Слід нагадати, що у понеділок, 12 серпня, колишній президент пройшов допит. Біля будівлі установи його зустріли два мітинги - друзів та "ворогів". У лавах перших були помічені навіть діти Порошенка, а друга група підняла гомін "Ганьба!", коли той з'явився.

Як повідомило ONLINE.UA, директор ДБР Роман Труба пояснив, що допит Порошенка тривав близько двох годин. Він стосувався можливих порушень під час придбання телеканалу "Прямий".

Посадовець наголосив, що наступний допит може пройти з застосуванням поліграфа і це зовсім не страшно - щороку детективи беруть участь у відповідній процедурі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?