Я люблю кіз. В одному з міст України з'явився дивний знак
Категорія
Україна
Дата публікації

Я люблю кіз. В одному з міст України з'явився дивний знак

Я люблю кіз. В одному з міст України з'явився дивний знак
Джерело:  online.ua

У місті Козятин Вінницької області з'явився дивний знак з освідченням у коханні козам. Фото з об'ємним написом вже стало мемом в соцмережах - українці масово жартують над креативом місцевих підприємців, який вирішили обладнати в місті сквер для відпочинку і встановити там популярне у всіх містах України місце для селфі. Як виявилося, дивний знак в місті з'явився через негоду, яка не дозволилазавершити установку арт-об'єкту. Передплатники фейсбук-спільноти "Погляд Козятин" закликали людей не критикувати ініціативу, а взяти лопату і допомогти завершити установку знака, і тим самим проявити свою любов до рідного міста, передає ONLINE.UA.

На фото, яке привернуло увагу користувачів соцмереж, видно криво встановлений напис з освідченням у коханні до кіз на тлі місцевого пустиря. Але поруч лежать мішки, які свідчать про те, що установка арт-об'єкту дійсно не завершена.

"Територія очищається і готується (пам'ятаєте там джунглі з кущів і бур'янів були), не поспішайте критикувати, дочекайтеся завершення. Можливо з напису тому і почали, щоб ви не тільки звернули увагу і стежили за процесом, а краще взяли лопату, відро і прийшли допомогти , показавши свою любов до Козятина на ділі ", - прокоментували в співтоваристві критику і жарти з боку українців.

Відзначається, що новий знак в Козятині з'явиться на перехресті вулиць Незалежності та Академіка Павлова. Там планують сквер і зону відпочинку для місцевих жителів.

"Дійсно, завадила злива закінчити, то що робити аби як, або продовжити в нормальних умовах? Але і любить наш народ поговорити, навіть не з'ясувавши що і до чого, хоча все це для вас! І для критиків, і гумористів в тому числі" , - відповів на жарти одні з місцевих жителів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Райан Рейнольдс дав слушну пораду, як батькам робити уроки з дітьми і не зійти з розуму. Він запропонував приймати в будь-яких дозах свій новий джин Aviation Home School і ніяких труднощів ні з географією, ні з математикою не виникне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?