Зеленський приголомшив новим неочікуваним зізнанням про Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський приголомшив новим неочікуваним зізнанням про Путіна

Зеленський приголомшив новим неочікуваним зізнанням про Путіна
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський зважився на нове неочікуване зізнання - він офіційно визнав, що у нього є прямий діалог з очільником Кремля Володимиром Путіним у необхідні для цього моменти. За його словами, до прикладу, така розмова відбулася перед запровадженням режиму тиші. На переконання президента України, його дотримання протягом місяця демонструє результативність цього діалогу. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на інтерв’ю Володимира Зеленського інформаційному телеканалу Euronews.

 "Я не боюся прямого діалогу з Президентом Російської Федерації. Я вважаю, що це правильно. Якщо є така можливість – говорити, і ці розмови просуватимуть нас вперед у питанні закінчення війни, треба робити. Не будемо говорити – не буде результату. Я вже це точно розумію. Не буде діалогу, не будемо дзвонити, коли це потрібно, – мирного результату не буде", - наголосив Володимир Зеленський.

Окрім того, нещодавно глава держави вразив новою несподіваною заявою — він повідомив, що нормандська зустріч за участі російського президента Володимира Путіна відбудеться до кінця вересня. Команда Володимира Зеленського "звернула увагу на прогрес", що "наближає проведення чергової зустрічі нормандської четвірки на рівні лідерів держав". Зокрема, український лідер нагадав, що "29 днів немає бойових смертей і поранень".

Варто нагадати, що з опівночі 27 липня на Донбасі почав діяти режим повного та всеосяжного припинення вогню, про який домовились у ТКГ. Що важливо розуміти, заборонили не лише стріляти, а й проводити розвідувальні дії та використовувати літальні апарати. Проте за перший день "повного і всеосяжного" перемир’я на Донбасі командування Об’єднаних сил України нарахувало три обстріли (з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї), а спостерігачі ОБСЄ зафіксували 111 порушень режиму "тиші". 6 серпня глава держави Володимир Зеленський наголосив, що гарантувати постійне дотримання режиму припинення вогню ніхто не може, але українська сторона робить усе для завершення війни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що громадські активісти зі "Східної правозахисної групи" поділилися шокуючими даними — вони заявили про те, що з непідконтрольних Україні районів Донбасу почалася відправка бойовиків у Білорусь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?