Я не знаю: Зеленський шокував заявою про особливий статус Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Я не знаю: Зеленський шокував заявою про особливий статус Донбасу

Я не знаю: Зеленський шокував заявою про особливий статус Донбасу
Джерело:  YouTube

Український лідер Володимир Зеленський каже, що знатиме, яким буде закон про особливий статус окупованих територій Донбасу, лише після обговорення з "нормандською четвіркою" і суспільством, передає ONLINE.UA з посиланням на "Сьогодні".

"Закон про особливий статус був прийнятий. Він діяв до кінця цього року. Який він буде далі, ми не знаємо. Ми готові обговорювати ці питання в нормандському форматі, готові обговорювати з суспільством України. Поки за нього не проголосують народні депутати, закону не буде… Щоб знати всі умови, треба їх обговорювати", - сказав він.

Глава держави стверджує, що ніхто зраджувати Україну не буде і про капітуляцію не йдеться.

3 жовтня Зеленський заявив, що буде розроблено новий закон про так званий особливий статус Донбасу. Український лідер сказав, що "новий закон напишемо разом у співпраці та публічному обговоренні з усім українським суспільством, не перетнувши жодної "червоної лінії".

Як відомом, рік тому, 4 жовтня, народні депутати підтримали пролонгацію закону №9153  про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей до 31 грудня 2019 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  українська сторона в ТКГ зробила важливу заяву про розведення сил на Донбасі. Там повідомили, що відведення військ неможливе, так як бойовики продовжують обстріли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?