"Я обіцяю": у Зеленського нарешті озвучили план боротьби з корупцією
Категорія
Україна
Дата публікації

"Я обіцяю": у Зеленського нарешті озвучили план боротьби з корупцією

"Я обіцяю": у Зеленського нарешті озвучили план боротьби з корупцією
Джерело:  online.ua

У перші 100 днів президентства Володимира Зеленського його команда боротиметься з корупцією перш за все "власним прикладом, відкритістю і можливістю критики та покарання навіть своїх членів". З даною гучною заявою виступив голова Адміністрації Президента Андрій Богдан, передає ONLINE.UA.

"Ми щодня даємо сигнали всім правоохоронним органам, що немає жодних заборон, "червоних ліній". Все, що в межах закону, треба починати активно розслідувати і відправляти до суду. Злочинці повинні бути покарані... Я обіцяю, що Адміністрація Президента Зеленського ніколи не даватиме жодних сигналів, кого можна чіпати, кого не можна, хто свій, і хто чужий. Навіть олігархів", – додав Богдан.

На думку представників Зеленського, всі рівні перед законом і бідь-який олігарх, будь-яка людина повинні дотримуватися закону. Очільник АП зазначив, що "в Україні схвалено дуже багато хороших законів, але, на жаль, їх ніхто не виконує".

Як повідомляв ONLINE.UA, український олігарх Ігор Коломойський запевняє, що на новообраного президента Володимира Зеленського не може бути компромату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?