Я похороню вас — український політик кинув виклик Коломойському
Категорія
Україна
Дата публікації

Я похороню вас — український політик кинув виклик Коломойському

Я похороню вас — український політик кинув виклик Коломойському
Джерело:  online.ua

Відомий український політик та переобраний міський голова Дніпра Борис Філатов неочікувано для всіх заявив, що на місцевих виборах у нього не було іншого суперника, окрім олігарха Ігоря Коломойського. Варто звернути увагу на те, що офіційний опонентом Філатова у другому турі виборів був був лідер місцевої політсили "Сила громад" Загід Краснов (13,15% голосів у першому турі). Краснова мер Дніпра називає "безпринципною людиною", яка встигла побувати в усіх можливих партіях: від "Нашої України" з "Батьківщиною" до "Українського вибору" з "Оппоблоком". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис Філатова в соціальних мережах.

"Прізвище будь-якого кандидата проти мене в другому турі було тільки одне. І це прізвище - Коломойський. Ворог держави і абсолютно аморальна людина. Саме таким був його план. Затягнути мене будь-яким способом до другого туру і там спробувати знищити", — написав Філатов.

Окрім того, чинний мер Дніпра поскаржився, що його опонент "цинічно вкрав" у нього перемогу в першому турі. Політик також звернув увагу на те, що люди Коломойського прозвали його "Борею - могильником" і тероризувала команду Філатова, порушивши понад 300 кримінальних справ і організувавши 125 обшуків.

"Боря-Могильник", так "Боря-Могильник". Я поховаю всіх вас. Політично і репутаційно... Їх, які думали, що вони - господарі життя", — публічно пригрозив команді Ігоря Коломойського мер Дніпра.

Філатов заявив, що покарає всіх своїх кривдників:

  • "Страшного" Коломойського,

  • кримінального авторитета на прізвисько "Нарік",

  • безпринципних медіакіллеров з телеканалу "Г + Г",

  • плем'я влащенок і гордонів, які усміхаються тобі при зустрічі в обличчя і тут же ллють бруд за спиною,

  • безсовісних "правоохоронців" і мерзенних прокурорів,

  • містечкових "активістів" і "антикорупціонерів",

  • "народних" депутатів, особливо колишнього торговця меблями (ймовірно, йдеться про Максима Бужанського)".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українським журналістам вдалося дізнатися, що члени команди Зеленського продовжують проводити непублічні зустрічі з впливовими олігархами й бізнесменами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?