Журналісти дізналися, яку правду команда Зеленського приховує від українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти дізналися, яку правду команда Зеленського приховує від українців

Журналісти дізналися, яку правду команда Зеленського приховує від українців

Після своєї перемоги на виборах президента України, які відбулися в 2019 році, чинний глава держави Володимир Зеленський обіцяв усім українським громадянам та міжнародним партнерам нашої країни, що за його президентства відносини між владою та представниками великого бізнесу стануть винятково публічними. Однак українським журналістам вдалося дізнатися, що члени команди Зеленського продовжують проводити непублічні зустрічі з впливовими олігархами й бізнесменами. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на розслідування "Схем" (проєкт Радіо Свобода та UA:Перший)  "Гра у хованки-2".

Як стверджують журналісти, 10 листопада знімальна група помітила, як до бокових воріт МВС під’їхав Mercedes. Вдалося зафіксувати, як цим кортежем, а також охороною з автоматами, користується бізнесмен родом з Харкова Павло Фукс. А менше ніж за годину до відвідин МВС Фукс опублікував фото мера Харкова Геннадія Кернеса, який вже понад два місяці перебуває на лікуванні у Німеччині. 11 листопада, наступного дня після відвідин Фуксом українського відомства, "Схеми" побачили авто його супроводу вже біля офісу олігарха Ігоря Коломойського. За словами предствників медіа, наступного дня, 12 листопада, такий же Mercedes, яким користується Фукс, знову заїхав на територію МВС – з новими "номерними знаками прикриття".

"13 листопада "Схеми" помітили автівку охорони неформальної групи "Приват", яка супроводжувала BMW на виїзді з МВС, а згодом кортеж заїхав до підземного паркінгу столичного офісу Коломойського. У коментарі "Схемам" олігарх підтвердив, що мав зустріч з очільником МВС Арсеном Аваковим: "У Арсена Борисовича був, каву випив, давно не бачилися. Жодних справ", — йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що впливовий бізнесмен та представник неформальної групи "Приват" Михайло Кіперман 21 жовтня мав зустріч із очільником правління НАК "Нафтогаз" Андрієм Коболєвим у п'ятизірковому готелі Hyatt.

Також вказано, що 17 листопада "журналісти зафіксували, як з арки, що веде до бокових воріт Офісу президента, виїхав Mercedes GL – авто українського бізнесмена Бориса Кауфмана.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ірина Венедіктова несподівано взялася перевіряти масштабний проєкт Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?