Я покладався на інтелект - Луческу вразив заявою про перемогу над Шахтарем
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я покладався на інтелект - Луческу вразив заявою про перемогу над Шахтарем

Я покладався на інтелект - Луческу вразив заявою про перемогу над Шахтарем
Джерело:  online.ua

Мірча Луческу стверджує, що "Динамо" під його тренерством здолав донецький "Шахтар" попри негатив навколо призначення. Команда перемогла в дербі навіть в умовах очевидної переваги опонентів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на telekomsport.ro.

За словами головного тренера киян, "Шахтар" мав більше шансів перемогти.

"Шахтар був фаворитом, це нормально. Київське "Динамо" втратило шість гравців з-за травм і зараження COVID-19. Я вже не кажу про інвестиції в "Шахтар", куди прийшли талановиті гравці. Все це віщувало велику ймовірність їх перемоги", - пояснив він.

Луческу нагадав про негативну реакцію з боку "Шахтаря", про яку говорили футболісти та оточення клубу.

"Я покладався на організацію та інтелект. Вони домінували в грі, у них були кращі моменти, але перемога була на нашому боці. Результат важливіший. До матчів готуються, їх випадково не виграти. Суркіс був задоволений. За останні роки вони багато разів програвали Шахтарю. Київське "Динамо" втратило хороших зрілих гравців, у яких в останні роки спливали контракти", - додав тренер.

Водночас він зауважив, негатив з боку фанатів слід вважати нормальною реакцією, однак тренерам необхідно бути професіоналами - працювати на новий клуб без сантиментів. Ктім, він жодним чином не збирається відкидати період тренування "Шахтаря".

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Шахтар" за Суперкубок України завершився приголомшливою перемогою киян. Команда Луческу розгромила донеччан з рахунком 3:1.

Як повідомляв ONLINE.UA, румунський фахівець Луческу розкрив, як готувався до зустрічі з колишніми підопічними. За словами тренера, він дуже радий перемозі. Футболісти виклалися на повну, що теж не може залишити байдужим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?