Я просто не вірю: дружина відомого мільйонера зважилася показати фігуру зразу ж після пологів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я просто не вірю: дружина відомого мільйонера зважилася показати фігуру зразу ж після пологів

Я просто не вірю: дружина відомого мільйонера зважилася показати фігуру зразу ж після пологів
Джерело:  online.ua

Декілька тижнів тому "танцюючий мільйонер" Джанлука Ваккі та його дружина Шерон Фонсека вперше стали батьками. Кохана відомого бізнесмена вирішила, що повинна дуже швидко повернутися в ідеальну фізичну форму після пологів, однак не побоялася показати своїм фанатам, як зараз виглядає її фігура. Варто звернути увагу на те, що чимало підписників Шерон просто не повірили, що дівчина взагалі народжувала: вони переконані, що так бездоганно виглядати після пологів просто неможливо, передає ONLINE.UA.

Молода матуся для своєї нової світлини позувала в одній з кімнат особняка. Красуня зважилася постати перед об'єктивом у спортивному ліфі з леопардовим принтом та чорних широких штанях. Кохана відомого мільйонера продемонструвала талію та фігуру, що вже повертаються до норми. Вона зачесала волосся на один бік та постала без макіяжу, хизуючись натуральною вродою. Шерон не приховує, що під час вагітності набрала 10 кілограм. Але вже повертає свою попередню вагу. Окрім того, дівчина зізналася, що народжувала з допомогою кесаревого розтину.

"Я поступово повертаюся в форму, але поки не маю такого вигляду, як раніше. Моє тіло змінилося: мені наклали шви після кесаревого розтину, я не відчуваю половини свого живота, у мене з'явилося декілька розтяжок на грудях. Процес відновлення довгий, але зараз я люблю своє тіло навіть більше, ніж раніше", – поділилася з фанатами своїми думками Шерон Фонсека.

Що цікаво, чимало підписників красуні після цієї світлини засумнівалися, що вона взагалі народжувала.

"Боже, у вас і зараз ідеальна фігура: я просто не вірю, що ви народжували; у мене й до пологів такої фігури ніколи не було! Ви неймовірна; головне, що дитинка здорова, а красу можна повернути; ваш чоловік вас обожнює, а це означає, що буде вас любити з будь-якою фігурою; можливо, це вас шокує, але найкрасивіша фігура у жінки тоді, коли вона носить під серцем маля; заздрю вам! чудовий вигляд маєте", – коментують фото фанати Шерон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Тіна Кароль нарешті зізналася, про якого чоловіка мріє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?