Я проти психозу - Лукашенко здивував провокаційною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Я проти психозу - Лукашенко здивував провокаційною заявою

Я проти психозу - Лукашенко здивував провокаційною заявою
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко не втомлюється дивувати міжнародну спільноту неоднозначними та провокаційними заявами. Цього разу глава держави похизувався тим, що робота із запобігання поширенню пандемії коронавірусу в його країні триває "без шуму і пилу". Також президент Білорусі наголосив, що виступає проти психозу та паніки, які виникли навколо COVID-19. Свою позицію Олександр Лукашенко озвучив, коли навідував підприємства Белгіпс 27 березня. Про це розповідає ONLINE.UA з посиланням на БелТА.

"Ми цим займаємося. Але тільки без шуму і пилу", - наголосив білоруський лідер та зразу ж додав, що категорично проти "психозу і паніки навколо цієї теми".

За словами Олександра Лукашенка, абсолютно кожна служба в Білорусі - від медиків до правоохоронних органів - займається своєю справою. Він підкреслив, що активно виявляються контактні особи, якісно ведеться робота з профілактики.

Окрім того, глава держави згадав про вплив вжитих у світі заходів на економіку і наголосив, що ситуація позначається і на його країні. Лукашенко також повторив нещодавню заяву американського лідера Дональда Трампа про те, що наслідки для економіки і життя людей в результаті "можуть бути важчими, ніж від самого вірусу".

Також білоруський лідер висловився щодо різних аспектів проблеми, від думок про введення карантину і зупинки підприємств до питань продовольчої безпеки та забезпеченості асортименту в магазинах.

Варто звернути увагу на те, що в Білорусі зареєстровано 94 випадки зараження коронавірусом, карантин в країні не введено.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ситуація з коронавірусом в світі створена штучно, а закриття країнами кордонів через пандемію невиправдано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?