Я розчарована: президентка ПАРЄ відреагувала на бойкот української делегації
Категорія
Політика
Дата публікації

Я розчарована: президентка ПАРЄ відреагувала на бойкот української делегації

Я розчарована: президентка ПАРЄ відреагувала на бойкот української делегації
Джерело:  Укрінформ

Очільниця Парламентської асамблеї Ради Європи Ліліан Моріс Паск'є розчарована, що на осінній сесії не буде присутня делегація від України. Тим не менш, Київ може розраховувати на підтримку ПАРЄ. За словами політикині, ПАРЄ важливо мати діалог з Україною, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Діалог і співробітництво з українською делегацією є особливо важливим для мене і для усіх нас. Адже Україна є країною-членом нашої організації. Україна може розраховувати на нашу повну підтримку. У зв'язку з цим я розчарована, що український парламент не подав повноваження своєї нової делегації до відкриття цієї сесії", - заявила президентка ПАРЄ.

Ліліан Моріс Паск'є має надію, що Україна все ж подасть повноваження своєї нової делегації якнайшвидше.

Коментуючи повернення делегації РФ, очільниця ПАРЄ зазначила, що Рада Європи не є місцем для геополітичної боротьби, а механізмом захисту прав усіх учасників цієї міжнародної організації. Тому, Асамблея буде продовжувати роботу спільно з колегами з Росії "на засадах відкритого і чесного діалогу".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше член української делегації в ПАРЄ, нардеп Олексій Гончаренко, повідомив, що найближчим часом в Україну для консультацій приїде президентський комітет ПАРЄ. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?