Я сказав це Путіну - Зеленський визнав ще одну свою помилку
Категорія
Політика
Дата публікації

Я сказав це Путіну - Зеленський визнав ще одну свою помилку

Я сказав це Путіну - Зеленський визнав ще одну свою помилку
Джерело:  online.ua

20 травня глава держави Володимир Зеленський зважився на гучне зізнання - він публічно визнав, що питання Криму нині обговорюється на міжнародних майданчиках недостатньо. Ба більше, тих майданчиків, що наразі існують, замало, щоб повернути окупований РФ Крим. Український лідер запевнив громадян, що обговорює ситуацію по Криму з усіма європейцями, з якими зустрічається, однак, як виявилося, цього замало. Цю помилку президент визнає і додає, що потрібно знайти інший шлях. Заява Володимира Зеленського прозвучала під час масштабної пресконференції, передає ONLINE.UA.

Український лідер наголосив, що партнери нашої країни - США, Канада і ЄС, включаючи Німеччину і Францію, публічно визнають: поки Крим не вернеться, санкції не будуть зняті. Однак очільник Кремля Володимир Путін публічно демонструє, що не бажає обговорювати кримське питання.

"Чесно кажучи, я сказав (на нормандській зустрічі. - Ред.) це Путіну: я відчуваю, що РФ не хоче обговорювати це питання. Але ми пам’ятаємо, що це наша земля, це наш народ. І, можливо, ви праві: прийшов момент, коли цих майданчиків недостатньо для того, щоб говорити про Крим", - підкреслив глава держави.

Окрім того, Володимир Зеленський визнав, що у мінському процесі питання Криму не піднімається.

"Я з вами згоден, що це несправедливо", - заявив президент.

Варто зазначити, що до 76-ї річниці депортації кримськотатарського народу чимало держав та світових лідерів засудили порушення прав кримських татар і прав людини на тимчасово окупованому півострові. Європейська комісія вимагає забезпечити безперешкодний доступ міжнародних спостерігачів до тимчасово окупованого Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажок бойовиків "ЛНР" Леонід Пасечник почав погрожувати президенту України Володимиру Зеленському та попередив, що окупанти уже готові до наступу на українські позиції - усі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?