Я став Совою: Монатік приголомшив кліпом у тривимірній анімації
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я став Совою: Монатік приголомшив кліпом у тривимірній анімації

Я став Совою: Монатік приголомшив кліпом у тривимірній анімації
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Монатік здивував своїх відданих шанувальників новою музичною новинкою під назвою "С.О.В.А". Окрім того, він уже опублікував яскравий кліп, виконаний у тривимірній комп'ютерній анімації. Що цікаво, з цією метою використали понад тисячу кадрів.

Джерело: Ютуб-канал Монатіка

Монатік представив нову пісню "С.О.В.А" та кліп у тривимірній анімації

Варто звернути увагу на те, що довгоочікувана прем'єра кліпу відбулась 9 вересня - менш ніж за добу відеороботу артиста уже встигли переглянути майже 500 тисяч людей.

У новому кліпі Монатіка можна помітити чимало алюзій до його творчості, які були створені за допомогою віртуального освітлення та анімації. Відомо, що режисером анімації став 2D і 3D-ілюстратор ELLS WAKE, який активно працював над відеороботою ще під час карантину. У пісні Монатік розповідає про внутрішню силу людини, яка навчилася бути сильнішою за емоції розчарування в людях.

"Я став Совою. Ненавмисно, не за власним бажанням. Просто вночі відучили спати думки, які приходять постійно. Їхній особливий потік відбувається, коли стемніє. Вони змушують ходити в пошуках відповідей, самопізнання, пізнання людей в цілому ... І пісні дарують. Згодом розумієш, що найбільше щастя в житті – це люди... Найбільше розчарування, як не дивно, теж вони... Можуть підняти, надихнути любов'ю, словами, поглядом... І водночас принизити, забити в кут і миттю зіпсувати внутрішній світ. Інтонацією, пліткою, брехнею... Дарують надію на завтра, потім крадуть нашу молодість, забиваючи її в страх, який перетворюється в звичку зробити крок назустріч мрії", – прокоментував свою нову роботу Монатік.

Монатік – "С.О.В.А" - дивитись відео онлайн

Як фанати відреагували на нову пісню та кліп Монатіка "С.О.В.А":

  • Діма, як завжди на висоті! Мрію потрапити на твій концерт і пережити нереальні емоції. Боюся, що вони будуть настільки сильні, що я буду плакати)));

  • Український геній - гордість розпирає;

  • Діма, ти вмієш здивувати!;

  • Це дуже крутий кліп та пісня;

  • Мені дуже сподобалося! Молодчина;

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?