Я так і знав: Навальний відповів, чи причетна дружина Юлія до його отруєння
Категорія
Політика
Дата публікації

Я так і знав: Навальний відповів, чи причетна дружина Юлія до його отруєння

Я так і знав: Навальний відповів, чи причетна дружина Юлія до його отруєння
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва ніяк не може заспокоїтися після тих гучних звинувачень, які продовжує вислуховувати після скандального отруєння головного ворога Володимира Путіна — Олексія Навального. Цього разу один із російських політологів Андрій Манойло неочікувано для всіх почав стверджувати, що дружина головного російського опозіціонера Юлія Навальна могла бути завербована західними спецслужбами, які через неї хотіли отримати контроль над впливовим політиком. За його словами, жінку могли завербувати розвідки США і Великої Британії як ще одну особу, що контролює роботу Навального". Окрім того, політолог не забув нагадати й про те, що російська влада давно підозрює зв'язок опозиціонера з західними спецслужбами. Вперше про це написав сайт Nation news. Що цікаво, сам Олексій Навальний з гумором відреагував на цю нову конспірологічну версію, передає ONLINE.UA.

Своєю реакцією на новину про "завербовану" дружину Юлію він поділився на офіційній сторінці в Фейсбук.

"Я так і знав. Вперше, до речі, запідозрив недобре, коли Юля прийшла додому в бейсболці "CIA", з парашутом, який волочився за спиною, рацією і двома блокам жувальної гумки Дональд Дак", — висміяв нову "терорію змови" від Кремля Олексій Навальний.

Сам російський політолог Андрій Манойло у своєму матріалі переконував, що дружина Навального, насправді, не цікавить, Захід.

"У нього є можливості для того, щоб бути їм корисним. Що ж стосується його дружини, то вона взагалі спецслужбам нецікава. За винятком того, що це може бути ще одне джерело інформації про те, що робить Навальний, як він виконує завдання спецслужб ", — запевняв російський політолог.

В мережі вже активно коментують цю конспірологічну версію про "завербовану" дружину Олексія Навального.

"Але ж Навальний сам агент Заходу. Виходить, один агент Заходу отруїв іншого агента Заходу? Війна веж ЦРУ?; Всі могли і хотіли отруїти Навального і тільки Путіну це було зовсім не вигідно, одному на цілій планеті; нічого не зрозуміло, але дуже цікаво все це читати; я думаю, що отруїла теща", — пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 14 жовтня лідер російської орпозіціі Олексій Навальний зізнався, скільки коштувало його лікування від отруєння "Новачком" в Німеччині і хто його оплатив.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?