Я таке засуджую: Путін зізнався, як ставиться до Грети Тунберг
Категорія
Світ
Дата публікації

Я таке засуджую: Путін зізнався, як ставиться до Грети Тунберг

Я таке засуджую: Путін зізнався, як ставиться до Грети Тунберг
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін заявив, що не поділяє захоплення щодо виступу шведської еко-активістки Грети Тунберг. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

Російський президент наголосив, що не поділяє загальних захоплень щодо її промови. Хоча він назвав правильним те, що молоді люди приділяють увагу проблемам екології, Путін зазначив, що засуджує, коли "дітей і підлітків хтось використовує в своїх інтересах".

Як відомо, нещодавно на саміті ООН школярка Грета Тунберг влаштувала "рознос" світовим лідерам. Грета Тунберг, яка вважає своєю місією боротьбу зі змінами клімату, заявила світовим лідерам у Нью-Йорку, що вони порожніми обіцянками відняли у неї мрії і дитинство.

Відомо, що 28 вересня Грета зустрілася з канадським прем’єр-міністром Джастіном Трюдо і обговорила з ним проблему глобального потепління. Після цього вона заявила, що прем’єр робить недостатньо для боротьби з проблемою. Сам прем’єр Канади не став ділитися з журналістами подробицями зустрічі з активісткою, обмежившись тим, що назвав Тунберг "голосом цілого покоління молодих людей, які закликають світових лідерів робити більше і краще".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  французький лідер Еммануель Макрон розкритикував дії 16-річної активістки зі Швеції Грети Тунберг в ООН. Він вважає, що дії дівчини не є ефективним підходом до вирішення проблеми, а тільки вносять розкол у суспільство. З критикою на адресу школярки також виступив президент США Дональд Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?