Я це ненавиджу. Голлівудський актор Джон Малкович несподівано заступився за росіян
Категорія
Культура
Дата публікації

Я це ненавиджу. Голлівудський актор Джон Малкович несподівано заступився за росіян

Я це ненавиджу. Голлівудський актор Джон Малкович несподівано заступився за росіян
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Джон Малкович вкотре виступив із заявою про повномасштабне вторгнення РФ в Україну та неочікувано для всіх вирішив вступитися за своїх російських колег. Як стверджує зірка, що він не підтримує загальну ідею "культури скасування".

Джерело: "СПЕКТР"

 Що Малкович говорить про війну в Україні

За словами актора, він вважає війну "справжнім жахом".

Джон Малкович зізнався, що всі події, які відбулися за останні півтора року, "розривають його серце". З

Він знову почав закликати офіційні Київ та Москву знайти спільну мову і сісти за стіл переговорів, щоб завершити війну мирним шляхом.

Варто звернути увагу на те, що актор не назвав Росію агресоркою і не наголосив, що саме Росія напала на Україну.

Залишається тільки сподіватися, що серйозні люди знайдуть можливість сісти за стіл переговорів і закінчити цей жах. Але поки що, схоже, це не входить до стратегії жодної сторони. Я був вражений, коли війна в Україні почалася, і все, що я спостерігаю протягом цих півтора року, буквально розриває мене, – заявив Джон Малкович.

Як Джон Малкович ставиться до російських акторів

Голлівудський актор почав стверджувати, що не розуміє, чому російських акторів намагаються заборонити у різних куточках світу.

Я це ненавиджу, коли шельмують акторів, коли складають чорні списки. І, звичайно, мене дуже засмучує ситуація, в якій опинилися актори з колишнього Радянського Союзу. Фактично протягом 80 років їх виключили зі світового кінопроцесу, замкнені за залізною завісою. І зараз ми знову повернулися до цієї ситуації, – скаржиться Малкович.

Ба більше, зірка Голлівуду плекає надію, що після завершення війни в Україні він матиме можливість надалі співпрацювати з російськими кінодіячами.

Я з великим задоволенням згадую наші зйомки та свою роботу з Анною Мелікян. І не втрачаю надії відновити наші творчі контакти. Інша річ, що вони неможливі, доки відбувається війна в Україні. І перш за все я хочу, щоб ця війна якнайшвидше закінчилася, - сказав він.

Читайте також:

  • Тілль Ліндеманн з Rаmmstеin показав кліп з росіянами після публічної підтримки України

  • Нову пісню Тіни Кароль про українців номінували на Греммі — відео

  • Стрічку про Інтернаціональний легіон ЗСУ "Воля без кордонів" покажуть в етері міжнародного телеканалу в США

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?