Я це зроблю - Путін приголомшив гучною обіцянкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Я це зроблю - Путін приголомшив гучною обіцянкою

Я це зроблю - Путін приголомшив гучною обіцянкою
Джерело:  online.ua

30 квітня очільник Кремля Володимир Путін пообіцяв росіянам подумати про участь в акції до 9 травня, в ході якої громадян РФ закликають вийти на балкони й заспівати пісню "День победы". Російський президент зазначив, що для цього йому потрібно лише вибрати форму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео онлайн-зустрічі глави Кремля з волонтерами.

Вказано, що добровольці руху "Волонтери Перемоги" ("Волонтеры Победы") запросили главу РФ приєднатися до їхньої акції на честь ювілею Перемоги. 9 травня о 19:00 вони пропонують вийти на балкон чи до вікна і заспівати "усією країною" пісню "День победы".

"Я з задоволенням це зроблю, мені потрібно лише вибрати форму своєї участі. Я подумаю над цим обов'язково. Але навіть не сумнівайтеся, я буду душею і серцем разом із вами", - пообіцяв Володимир Путін.

Нещодавно стало відомо, що в мережу злили фотографії незакінчених мозаїк, які будуть нанесені на стінах головного храму Збройних сил РФ в підмосковній Кубинці. Що цікаво, а одному з фото можна помітити зображення російського президента Володимира Путіна, глави Міноборони РФ Сергія Шойгу, очільниці Ради Федерації Валентини Матвієнко, голови Держдуми В’ячеслава Володіна, секретаря Радбезу Миколи Патрушева і директора ФСБ Олександра Бортнікова.

Речник Дмитро Пєсков зазначає, що коли президенту РФ розповіли про мозаїку, він посміхнувся і висловив надію, що наступні покоління росіян оцінять роботу діючої влади.

"Коли-небудь вдячні нащадки оцінять наші заслуги, але зараз це робити ще рано", — заявив Володимир Путін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що польська влада готує новий неприємний сюрприз для президента РФ Володимира Путіна — зазначається, що офіційна Варшава планує заарештувати активи "Газпрому".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?