Я цього не робив: Гончарук виступив після скандалу із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Я цього не робив: Гончарук виступив після скандалу із Зеленським

Я цього не робив: Гончарук виступив після скандалу із Зеленським

Очільник Кабміну Олексій Гончарук запевняє, що сказані ним слова про українського лідера Володимира Зеленського та його розуміння політичних процесів були вирвані з контексту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"По-перше, я не давав оцінку знанням Зеленського, це не так. Фраза була вирвана з контексту. Ми обговорювали презентацію, і я пояснював своїм колегам, що в уявній свідомості клієнта, тобто людини, якій будемо презентувати певну свою логіку, має сформуватися якийсь образ. І тому це зовсім інша історія", - пояснив глава уряду.

За словами Гончарука, Зеленський – "президент дуже розумний". Окрім цього, очільник Кабміну каже, що Зеленський "хороший менеджер і досить мудра людина".

"І це та оцінка, яку я постійно насправді поширюю абсолютно у всіх аудиторіях", – додав Гончарук.

Він наголосив, що Зеленський відіграє вирішальну роль у діяльності Кабміну.

"Для нас, для уряду, він є таким камертоном – клієнтом, замовником, тому що він насправді досить тонко, на мою думку, відчуває настрої людей і їх потреби. І особисто я звіряю з ним правильність рішень, які ми приймаємо", – пояснює очільник уряду.

Окрім того, Гончарук переконує, що український лідер не втручається у політичні речі та не займається мікроменеджментом.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,глава уряду  Олексій Гончарук звернувся до усіх українців  та пообіцяв протягом наступних 3 років оцифрувати усі державні послуги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?