Я цього не знав: Зеленський зважився на несподівану заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Я цього не знав: Зеленський зважився на несподівану заяву

Я цього не знав: Зеленський зважився на несподівану заяву
Джерело:  Укрінформ

Український президент Володимир Зеленський стверджує, що не знав про затримку військової допомоги з США у день липневої розмови з Дональдом Трампом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Державного лідера запитали про важливий елемент скандальних переговорів під час брифінгу. Захід пройшов спільно зі шведським прем'єр-міністром Стефаном Левеном.

"Чи знав я, що президент США заблокує допомогу?.. Коли у мене була розмова по телефону, я цього не знав", - підкреслив Зеленський.

За його словами, спалахнувший політичний скандал не мав великого впливу на ситуацію в Україні. Найбільше події вплинули на внутрішні органи Сполучених Штатів.

"За всієї поваги до нашого стратегічного партнера, до США, - ми вдячні за допомогу будь-яку, - але у нас незалежна Україна і у нас є реально більш пріоритетні проблеми", - пояснив президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно американський президент Дональд Трамп заявив, що вважає дуже важливими переговори між урядами України та РФ. Він зробив цю заяву у контексті врегулювання війни на Донбасі, яка, на його думку, триває вже неприпустимо довго.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?