Я вам дуже заздрю: Зеленський назвав нового очільника Івано-Франківщини
Категорія
Україна
Дата публікації

Я вам дуже заздрю: Зеленський назвав нового очільника Івано-Франківщини

Я вам дуже заздрю: Зеленський назвав нового очільника Івано-Франківщини
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський представив нового голову Івано-Франківської облдержадміністрації Дениса Шмигаля. Це він зробив під час робочої поїздки до Івано-Франківська, передає ONLINE.UA.

"Хочу вам представити нову людину. Дуже потужний менеджер. І я вам особисто дуже заздрю. Івано-Франківщині заздрю. Обирати голів ОДА дуже важко, бо або немає кадрів, або немає грошей на хороші кадри.Тому таких людей, які є, як ми, не хочу казати про патріотизм, але людей, які хочуть зробити щось гарне для України, за той невеликий термін, таких політичних волонтерів, дійсно не так багато. І це одна з таких людей", - додав він.

 Зразу ж після цього український лідер представив Шмигаля, як голову Івано-Франківської ОДА.

Варто зазначити, що на сайті глави держави опубліковані два укази: про звільнення від тимчасового виконання обов’язків голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Марії Савки та призначення Шмигаля.

"Денис Шмигаль, 1975 року народження, львів'янин. У січні 2018 року Шмигаль став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК "Західенерго"). До цього обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, був заступником начальника ГУ Міндоходів у Львівській області", - скзаано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава держави Володимир  Зеленський призначив своїм позаштатним радником колишнього гендиректора телеканалу "СТБ",  який належить олігарху Віктору Пінчуку. Відповідний указ №557/2019 опублікований на сайті глави держави 29 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?