Я вимагаю - Трамп кинув виклик своєму супернику Джо Байдену
Категорія
Політика
Дата публікації

Я вимагаю - Трамп кинув виклик своєму супернику Джо Байдену

Я вимагаю - Трамп кинув виклик своєму супернику Джо Байдену
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп знову почав вимагати у свого головного суперника на виборах президента США, кандидата від Демократичної партії Джозефа Байдена перевіритися на наркотики перед чи після дебатів. Варто звернути увагу на те, що кандидати у президенти Штатів мають дебатувати тричі, ще в одних дебатах мають взяти участь кандидати на віце-президента. Президентські дебати: 29 вересня – в Клівленді, штат Огайо; 15 жовтня – у Маямі, штат Флорида; 22 жовтня – у Нешвілі, штат Теннессі. Віце-президент Майк Пенс і сенатор Камала Гарріс зустрінуться 7 жовтня у Солт-Лейк-Сіті, штат Юта. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис Трампа у Twitter.

"Я буду наполегливо вимагати тесту на наркотики сонного Джо Байдена до або після обговорення у вівторок ввечері. Звісно, я також погоджуся здати тест. Його дискусійні виступи, м’яко кажучи, встановили рекорд неврівноваженості. Тільки наркотики могли спричинити цю невідповідність?", - поцікавився американський лідер.

Як уже згадувалося раніше, очільник Білого дому Дональд Трамп уже не вперше заявляє, що його суперник та ворог Джо Байден мав би здати тест на наркотики у прив’язці до дебатів. Після цього відомий американський демократ називав Трампа першим "президентом-расистом" в історії США. Не можна не згадати про те, що свою попередню суперницю за крісло президента США Гілларі Клінтон чинний американський лідер також підозрював у зловживанні наркотиками, однак у 2016 році ніхто з них тест на вживання наркотиків не здавав.

Що цікаво, вимоги Трампа нагадують ситуацію в Україні 2019 року, коли тодішній кандидат у президенти і колишній українськи лідер Петро Порошенко натякав на наркозалежність шоумена й кандидата у президенти Володимира Зеленського, а той – на алкоголізм лідера країни. Зеленський із викликом запропонував дебати Порошенкові з умовою експертизи, щоб довести народу, що серед кандидатів "немає ні алкоголіків, ні наркоманів", бо "країні потрібен здоровий президент". Потім він показово здав аналізи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда Дональда Трамп терміново звернулася до інших країн через війну між Азербайджаном та Вірменією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?