Я вимагаю: Зеленський неочікувано звернувся до українських артилеристів
Категорія
Україна
Дата публікації

Я вимагаю: Зеленський неочікувано звернувся до українських артилеристів

Я вимагаю: Зеленський неочікувано звернувся до українських артилеристів
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський привітав воїнів і ветеранів ракетних військ і артилерії з професійним святом, а також озвучив вимогу, щоб вони тримали "порох сухим" і були гарантами тиші на Донбасі. Про це сказано в привітанні глави держави, передає ONLINE.UA.

"Вимагаю від вас і сьогодні, в умовах розведення військ, тримати "порох сухим" і бути одними з гарантів тиші, миру і безпеки по всій лінії зіткнення", - наголосив Зеленський.

Окрім того, український лідер побажав воїнам та їхнім родинам міцного здоров'я, добробуту та незламної віри в нашу перемогу.

Варто зазначити, що розведення сил у Золотому офіційно завершилося. ОБСЄ підтвердила розведення сил у цьому населеному пункті. А в штабі ООС наголосили, що в разі загрози військовослужбовці дадуть адекватну відповідь. Однак в Петрівському відклали розведення сил. Причиною перенесення дати стали обстріли, які востаннє були зафіксовані 30 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній очільник МЗС Павло Клімкін заявив, що Росія буде намагатися розкручувати ситуацію в Україні. Кремль захоче не лише"об’єднати" Донбас, але й зазіхне на інші території – зокрема, південь України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?