Я впевнений - Зеленський розказав, коли закінчиться війна на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Я впевнений - Зеленський розказав, коли закінчиться війна на Донбасі

Я впевнений - Зеленський розказав, коли закінчиться війна на Донбасі
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський озвучив ще одну важливу обіцянку українцям - він підкреслив, що на посаді глави держави йому вдасться закінчити війну на Донбасі. Зеленський звернув увагу на те, що йому вдалося розморозити Нормандський формат і не поступитися національними інтересами. За його словами, офіційний Київ вийшов з непоганим результатом після зустрічі на найвищому рівні у грудні минулого року. Про це глава держави розповів у фільмі "Рік президента Зеленського", передає ONLINE.UA.

"Я впевнений в тому, що за мою каденцію ми закінчимо цю війну. Впевнений особисто. Я говорив, що готовий чекати один рік, готовий працювати один рік. Якщо не буде працювати Мінський процес, то ми змінюватимемо тактику. Ми до цього готові - рік ще не пройшов", - наголосив Володимир Зеленський.

Український лідер звернув увагу на те, що його команді нарешті вдалося пришвидшити Мінський процес і тепер зустрічі Тристоронньої контактної групи в режимі відеоформаті відбуваються щотижня, а не "раз на місяць чи раз на три".

"Ніхто країну не здав, нічого такого не підписано, казали, я буду "на колєнях стоять", нічого цього не зроблено... Часткові перемоги, напевно, є, але будемо чекати на повний результат. Коли дійсно ми повернемо наші території в Україну", - додав глава держави.

Що також важливо розуміти, нещодавно член команди Зеленського та представник України в політичній підгрупі ТКГ Олексій Резніков заявив, що обговорення наступного етапу обміну полоненими між Україною та представниками ОРДЛО відбудеться УЖЕ 22 квітня. Політик підкреслив, що процес буде запущений на плановому засідання Тристоронньої контактної групи (ТКГ).

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно президент Франції  Еммануель Макрон заявив,  що хоче вмовити очільника Кремля Володимира Путіна зупинити бойові дії на Донбасі. Він та інші міжнародні лідери переконані, що зможуть домовитися з російською владою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?