Я злякався, думав, що Путін: Лукашенко осоромився під час зустрічі із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Я злякався, думав, що Путін: Лукашенко осоромився під час зустрічі із Зеленським

Я злякався, думав, що Путін: Лукашенко осоромився під час зустрічі із Зеленським
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко 4 жовтня під час виступу на Форумі регіонів у Житомирі опинився в епіцентрі новою неприємної ситуації - політик наплутав і назвав Україну Росією. Український лідер Володимир Зеленський відразу на це відреагував, передає ONLINE.UA.

"Колись у нас, здається в 2012 році, був більш як 8 млрд товарообіг. І він упав потім. Ми думаємо, як його знову повернути? І ви знаєте, Володимире Олександровичу, ось цей майданчик регіонів Росії і безпосередній контакт керівників регіонів допомогли нам швидше підійти до вже більш як 6 млрд", - сказав Лукашенко.

"України", - виправив його президент Володимир Зеленський.

"Я злякався, думав, невже це Володимир Володимирович (Путін - ред.)... Слава богу, ні", - додав Зеленський

Окрім того, білоруський лідер припустив, що чим міцнішою буде співпраця України і Білорусі, тим більше інші країни будуть намагатися цьому перешкоджати.

"Чим рідніше будуть жити наші держави, чим згуртованішими будемо ми, тим більший опір ми будемо відчувати. Ніхто ніколи... не дозволить нам дуже сильно дружити", - сказав Лукашенко.

Нагадаємо, що не так давно Олександр Лукашенко пояснив,  чому «наглухо» закрив  кордон з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?