Я зробив би Україну пріоритетом в політиці: суперник Трампа дав гучну обіцянку
Категорія
Світ
Дата публікації

Я зробив би Україну пріоритетом в політиці: суперник Трампа дав гучну обіцянку

Я зробив би Україну пріоритетом в політиці: суперник Трампа дав гучну обіцянку
Джерело:  Голос Америки

Один із претендентів на посаду президента США від Демократичної партії Джозеф Байден та головний суперник Дональда Трампа заявив, що готовий зробити Україну пріоритетом міжнародної політики в разі перемоги. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

"Я зробив би Україну пріоритетом міжнародної політики. У військовій сфер, я надав би безпекову допомогу від США, включаючи зброю, щоб посилити здатність України захищатись. Я також би розширив успішне навчання збройних сил України, розпочате адміністрацією Обами-Байдена", – додав він.

За словами Байдена, в економічній сфері він працював би над збільшенням західних прямих інвестицій і підтримував би енергетичну незалежність України від Росії.

"Особливо якщо "Північний потік 2" буде побудовано цього року, що значно зашкодить доступу України до російського газу... Я б забезпечив, щоб допомога США Україні надавалась лише за умови антикорупційних реформ, включаючи призначення справді незалежних антикорупційних прокурорів та судів", - наголосив Байден.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дональд Трамп  знову накинувся з публічними образами  на Джозефа Байдена, назвавши його «сонним» та піддавши сумніву розумові здібності колишнього віце-президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?