Як би не хотілося - Путін зважився на чергове гучне рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

Як би не хотілося - Путін зважився на чергове гучне рішення

Як би не хотілося - Путін зважився на чергове гучне рішення
Джерело:  online.ua

Пропагандистську акцію "безсмертний полк" у Росії перенесли з 9 травня через коронавірус. Вже 20 липня президент Володимир Путін погодився взагалі її скасувати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву російського лідера.

За його словами, один з головних пропагандистських заходів сучасної Росії перенесли на 2021 рік.

"Як би нам не хотілося, але доведеться перенести захід на наступний рік", - резюмував Путін.

Він додав, що наступного року "полк" пройде "широко, потужно, гідно, красиво".

Нагадаємо, раніше у Кремлі обговорювали можливість провести акцію 26 липня після перенесення зі святкової травневої дати. Згаданий день обрали не випадково, а через день ВМФ — його також проводять помпезно, з парадом.

Нещодавно під час засідання організаторів "безсмертного полку" було вирішено, що провести заходи буде дуже складно протягом липня. Учасникам довелося б користуватися масками й тримати дистанцію.

"Це суперечить духу "безсмертного полку", оскільки це хід плечем до плеча, яке уособлює загальне єднання, у ньому беруть участь сім'ї цілими поколіннями", - зауважили організатори.

Нагадаємо, Кремль регулярно нехтує безпекою росіян задля проведення різних заходів на тлі пандемії. Наприклад, у Москві та інших містах все ж таки провели так званий парад перемоги, навіть із запрошенням іноземних лідерів.

Також російська влада проводила референдум з приводу внесення поправок у конституцію.

Як повідомляв ONLINE.UA, за даними західних військових експертів і Міноборони України окупанти під прикриттям навчань "Кавказ 2020" можуть спробувати захопити греблю в Херсонській області, яка не пропускає воду в Крим. Черговим доказом підготовки наступу Росії на Україну став наказ Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?