Як будуть жити в майбутньому смертельно хворі люди: вийшов захоплюючий трейлер серіалу "Завантаження"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як будуть жити в майбутньому смертельно хворі люди: вийшов захоплюючий трейлер серіалу "Завантаження"

Як будуть жити в майбутньому смертельно хворі люди: вийшов захоплюючий трейлер серіалу "Завантаження"
Джерело:  online.ua

В недалекому майбутньому хворих людей, які перебувають за крок від смерті, зможуть "завантажувати" в світ віртуальної реальності. На таких реаліях майбутнього побудований сюжет нового науково-фантастичного комедійного серіалу "Завантаження", який зняв відомий за серіалом "Офіс" режисер Грег Деніел. Перший захоплюючий трейлер серіалу вже з'явився в мережі - користувачі в захваті від відео, особливо на тлі паніки, що охопила весь світ через коронавірус, передає ONLINE.UA.

Прем'єра серіалу "Завантаження" запланована на 1 травня. Всі десять серій фільму зняли ще до початку епідемії коронавіруса. Замовником серіалу "Завантаження" виявилася компанія Amazon. Головні ролі в картині зіграли: Роббі Амелл, Енді Алло, Кріс Вільямс, Кевін Біглі і Аллегра Едвардс.

Всі дії серіалу розгортаються в майбутньому, де буде можливість свідомість людини, яка знаходиться на межі смерті, завантажити в середу віртуальної реальності. У цьому місці можна "жити" цілу вічність і при цьому виходити на контакт з реальним світом, коли живі потрапляють в цифровому просторі з використанням технології VR. Головним героєм серіалу став хлопець на ім'я Натан у виконанні Роббі Амелла. Він потрапив в аварію і отримав серйозні травми, в зв'язку з чим його свідомість і вирішили завантажити в цифровий рай, де купується безсмертя.

Але виявляється, що у віртуальному світі безсмертя не все так гладко, а крім того, дівчина зі служби підтримки, завдання якої полягає в тому, щоб допомагати новоприбулим, втягує головного героя в любовний трикутник.

Серіал "Завантаження" - перший трейлер (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що тизер нового сезону серіалу "Світ Дикого Заходу" заінтригував мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?