Як Гітлер: сенатор США Кінг закликає світ зупинити Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Як Гітлер: сенатор США Кінг закликає світ зупинити Путіна в Україні

Як Гітлер: сенатор США Кінг закликає світ зупинити Путіна в Україні
Джерело:  online.ua

На переконання американського сенатора Ангуса Кінга, який нещодавно провів зустріч з українським лідером Володимиром Зеленським у Києві, дії російського диктатора Володимира Путіна в Україні нагадують тактику його німецького попередника Адольфа Гітлера. Кінг закликає міжнародну спільноту зробити все можливе, щоб зупинити очільника Кремля в Україні.

Джерело:  CBS News

Сенатор США Кінг закликає світ зупинити Путіна

Ангус Кінг звертає увагу на те, що було катастрофічною помилкою припинити допомогу Україні в цей момент.

Я просто попросив би тих людей, які піднімають ці галасливі голоси, почитати трохи історії. Погугліть Судети в 1938 році, Рейнську область в 1936 році, коли Гітлера можна було зупинити... Коли його не зупинили, ми отримали 55 мільйонів смертей по всьому світу. Це момент, коли ми знаємо, що Путін хоче захопити Україну. Він хоче відновити Радянський Союз… І зараз його можна зупинити, – переконаний американський сенатор.

Ба більше, Ангус Кінг знову повернувся до питання підзвітності допомоги від влади США, яку передають Україні та ЗСУ, нагадавши слова президента Володимира Зеленського про те, що її в жодному разі не можна вважти благодійністю.

Ми зустрічалися з багатьма офіцерами й рядовими, їхніми фінансистами… Вони обліковують кожну запчастину, яка надходить до країни. Крім того, у нас є генеральний інспектор з Пентагону, який приїде, здається, наступного місяця. Я був дуже вражений рівнем підзвітності. І тому цей аргумент про те, що гроші якось витрачаються даремно, я не думаю, що він витримує критику, – наголосив американський політик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?