Як насправді Потап освідчився Насті Каменських – кумедне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як насправді Потап освідчився Насті Каменських – кумедне відео

Як насправді Потап освідчився Насті Каменських – кумедне відео
Джерело:  online.ua

За розвитком стосунків між репером Потапом та співачкою Настею Каменських уже багато років уважно стежить уся Україна. Попри те, що у травні 2019 року закохані одружились, лише зараз в мережі опублікували відео, на якому видно, як насправді Потап освідчувався своїй зірковій дружині. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  the Lime, яке першим опубліковало відео події.

Варто зазначити, що коли відбулось освідчення Потапа Насті – досі невідомо, втім, це сталось, коли їхній будинок за Києвом перебував ще у стадії будівництва. До цієї особливої події репер готувався відповідально. Він сказав своїй коханій, що на будівництві робочі знайшли старовинну шкатулку, а потім навіть вмовив співачку поїхати і подивитись на неї. Цю шкатулку начебто передав йому виконроб, а він – вручив Насті. Співачка навіть не здогадувалася, що в ній була коробка з каблучкою. Одразу за нею він вручив Каменських великий букет білих хризантем і попросив у неї "руку і серце". Коли ж Настя відповіла заповітне "так", вони обійняли одне одного і після цього зробили кілька кадрів на пам'ять. У такий момент співачка не могла стримати сліз щастя.

"Я сказав Насті, що, коли будувався фундамент нашого будинку, працівники знайшли шкатулку. Насправді я заздалегідь купив стару скриньку, поклав в неї каблучку... Кажу:" Давай заїдемо на будівництво ". Я тим часом уже підговорив виконроба. Настя отримує шкатулку, відкриває, а там каблучка ...", - ділився спогадами про цей день сам Потап у 2019 році.

На відео освідчення миттєво відреагували фанати зіркової пари.

"Як це мило!; вірю, що вони завжди будуть разом; ніколи б не подумала, що Потап такий романтик; дуже класна ідея для освідчення; думаю, у них буде дуже красиве маля...; найкрасивіша пара нашого шоубізнесу; завжди знав, що вони будуть разом", - коментують ролик в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що актор Бен Аффлек відверто розповів про роман зі співачкою Дженніфер Лопес та зізнався, чому досі поважає її.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?