Як не соромно: Порошенко здивував реакцією на зухвалий вчинок свого сина
Категорія
Україна
Дата публікації

Як не соромно: Порошенко здивував реакцією на зухвалий вчинок свого сина

Як не соромно: Порошенко здивував реакцією на зухвалий вчинок свого сина

Колишній український президент Петро Порошенко нарешті прокоментував скандальне відео з концерту російського репера Face у Лондоні, якому підспівував його син молодший Михайло. Політик вирішив присоромити журналістку, яка попросила відреагувати на резонансну ситуацію, а також наголосив, що нібито не впливає на рішення свого сина. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Ну як вам не соромно? Моєму сину 19. Ви все робите повністю, дзвоните кожен день мамі, татові, що вам робити, з яким хлопцем зустрічатися, на які концерти ходити? Я наголошую, що я би на цей концерт не пішов, але якщо син вважає, що якийсь рокер – я його не знаю – виступає проти окупації Криму, каже, що Крим є Україна, виступає проти влади Путіна і підтримує російську опозицію... а, може, він і про Путіна буде пісню співати. Ви вважаєте, він маленький хлопчик, щоб у мене дозволу питав?", - поцікавився у журналістки сам Порошенко.

Варто звернути увагу на те, що колишній український президент поставився до запитання представниці медіа доволі агресивно. Політик із роздратуванням в голосі поставив зустрічне питання:

"Ви вважаєте, що правильно запитувати зараз позицію, що ж мій син робив?".

Як відомо, нещодавно в інтернеті опублікували відео, на якому молодший син експрезидента Михайло Порошенко розважається на концерті російського репера Face.

Що цікаво, в 2017-му Михайло Порошенко вдягнув кофтину друга з надписом "Russia", а потім батько його виправдовував.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, у Порошенка нарешті зізналися, як пройшов його допит у ДБР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?