Як несправедливо рано: померла відома українська актриса
Категорія
Україна
Дата публікації

Як несправедливо рано: померла відома українська актриса

Як несправедливо рано: померла відома українська актриса
Джерело:  online.ua

5 жовтня померла відома українська актриса Марина Кукліна. Зірка театру і кіно раптово пішла з життя у віці 33 років. Про смерть актриси повідомила в соцмережі Римма Зюбіна, передає ONLINE.UA.

Причини смерті Марини Кукліної не розголошуються. Відомо тільки, що в кінці минулого року вона сильно захворіла і ще навесні колеги збирали для актриси допомогу.

Повідомлення про смерть Марини Кукліної викликало хвилю скорботи в мережі. Шанувальники і колеги актриси не можуть повірити в те, що її більше з нами немає. Марину згадують, як світлу і добру людину, хорошу актрису, прекрасну маму і дружину.

"Як хочеться, щоб це було неправдою ... Випромінююча доброту і світло Мариночка. Закохуються в себе відразу і назавжди. Прекрасна Мама, турботлива дружина, чуйна людина. Її можна було легко поранити, але вона ніколи не скаржилася, завжди вдячна, завжди з щирою посмішкою. Мариночка, ти назавжди в серці. як несправедливо рано ... ", "Така світла, як сонячний промінчик і весняний вітерець ... як же так? так ми і не встигли подивитися "Поліанну", "Собаку" ... так не повинно відбуватися ... Світла пам'ять і сил близьким ... ", - сумують за Марині її колеги.

Нагадаємо, Марина Кукліна (Кукліна Май) народилася 12 червня 1986 року. У 2009 році вона закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого, після чого працювала в Київському театрі юних глядачів на Липках. Найвідоміші спектаклі участю Марини Кукліної - "Поліанна" і "Приведення замку Кентервіль".

У кіно Марина Кукліна знімалася з 2009 року. Її фільмографія налічує 49 фільмів і серіалів, в числі яких "Повернення Мухтара 5", "Кафе на Садовій", "Пес", "Анна Герман", "Жіночий лікар".

Актриса була заміжня. Її чоловік - український режисер Андрій Май. У Марини Кукліної залишився син.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 28 вересня, в Москві помер легендарний радянський режисер Марк Захаров. Метр кіно пішов з життя в одній з клінік, де проходив лікування від запалення легенів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?