Як працюватимуть банки на Новий рік 2020 і Різдво: графік роботи на свята
Категорія
Економіка
Дата публікації

Як працюватимуть банки на Новий рік 2020 і Різдво: графік роботи на свята

Як працюватимуть банки на Новий рік 2020 і Різдво: графік роботи на свята
Джерело:  online.ua

На Новий рік 2020 і Різдво банки України будуть працювати згідно з календарем вихідних, затвердженим Кабміном. НБУ вже ухвалив графік роботи банків на святкові дні з урахуванням перенесення робочих днів. Як працюватимуть банки на новорічні свята - в матеріалі ONLINE.UА.

Календар вихідних на кінець 2019 і початок 2020 року, який Кабмін запропонував державним підприємствам, організаціям, фінансовим і навчальним закладам, передбачає на Новий рік 2020 і Різдво чотириденні канікули. Кілька робочих днів будуть перенесені на суботи. Зокрема, вихідні в банках будуть тривати з 29 грудня по 1 січня включно. Робочі дні 30 і 31 грудня перенесуть на суботи, 21 і 28 грудня. Аналогічним чином буде працювати і система електронних платежів НБУ, тому враховуйте святковий графік роботи банків, щоб встигнути закрити всі фінансові питання.

Графік роботи банків на Новий рік 2020 і Різдво

  • 21 грудня 2019 (субота) - робочий день у всіх банках. Банки в цю суботу відпрацьовують вихідний день, 30 грудня.

  • 25 грудня 2019 (середа) - святковий день з нагоди Католицького Різдва. Вихідний день у всіх банках України.

  • 28 грудня 2019 (субота) - робочий день у всіх банках. Банки в цю суботу відпрацьовують вихідний день, 31 грудня. Цей день буде у банків скорочений до 13:00.

  • 29,30,31 грудня 2019 та 1 січня 2020 року - вихідні дні у всіх банках України.

  • 2 січня 2020 (четвер) - робочий день у всіх банках, але без обслуговування клієнтів.

  • 6 і 7 січня (понеділок і вівторок) - вихідний день у всіх банках України з нагоди Різдва.

  • 11 січня (субота) - робочий день у всіх банках за 6 січня.

Також НБУ повідомив, що в період з 29 грудня до 1 січня 2019 року включно буде діяти офіційний курс гривні до іноземних валют і банківських металів, розрахований регулятором 28 грудня 2019 року. Також в НБУ зобов'язали банки забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів у святкові дні. Крім цього банки повинні повідомити своїх клієнтів про персональні режими роботи в новорічні свята, щоб українці встигли зробити перекази, проплатити кредити та здійснити важливі платежі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, як будуть відпочивати українці в 2020 роц і - календар робочих і вихідних днів на свята, затверджений Кабміном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?