Як працюватимуть банки на травневі свята - графік роботи змінили
Категорія
Економіка
Дата публікації

Як працюватимуть банки на травневі свята - графік роботи змінили

Як працюватимуть банки на травневі свята - графік роботи змінили
Джерело:  online.ua

На травневі свята змінили графік роботи банків. Незважаючи на те, що Україна в цьому році День праці і День перемоги буде відзначати в умовах карантину, фінансові установи будуть працювати в святковому режимі. НБУ опублікував глафік роботи банків на травневі свята 2020 року, передає ONLINE.UA.

Графік роботи банків на травневі свята:

  • 1 травня (п'ятниця) - офіційний вихідний;

  • 2 і 3 травня (субота і неділя) - вихідні дні;

  • 9 і 10 травня (субота і неділя) - вихідні дні;

  • 11 травня (понеділок) - вихідний, який переноситься з суботи.

Нагадаємо, 1 травня (День праці) та 9 травня (День перемоги) є державними святами України. Вони включені в офіційний календар святкових вихідних, затверджений Кабміном, согасно якому складається графік роботи бюджетних організацій.

Додамо, що в календар офіційних вихідних в Україні також входять День Святої Трійці (7 червня), День Конституції України (28 червня), День незалежності України (25 серпня), День захисника України (14 жовтня), католицьке Різдво Христове (25 грудня) . У ці дні в графіку роботи банків також передбачені вихідні, а якщо свято випадає на суботу або неділю, то додатковий вихідний переноситься на понеділок.

Як повідомляв ONLINE.UA, деякі банки України прийняли рішення тимчасово закрити частину відділень, скоротити робочі години, затвердити санітарні годинник і обмежити кількість клієнтів у відділеннях з метою зниження ризиків зараження під час карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?