Як проведуть акцію "Безсмертний полк" в Росії - Кремль зважився на несподіване рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

Як проведуть акцію "Безсмертний полк" в Росії - Кремль зважився на несподіване рішення

Як проведуть акцію "Безсмертний полк" в Росії - Кремль зважився на несподіване рішення
Джерело:  online.ua

27 квітня стало відомо, що у цьому році акція пам'яті ветеранів Великої Вітчизняної війни "Безсмертний полк" через пандемію коронавірусу пройде у форматі віртуальної ходи. З такою гучною заявою виступив співголова центрального штабу руху "Безсмертний полк Росії" Сергій Макаров. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання "Медуза".

Макаров звернув увагу на те, що для участі в онлайн-ході бажаючим буде необхідно заповнити форму з інформацією і додати своє фото і знімок родича-ветерана на сайті "Безсмертного полку" або в соціальних мережах проекту. За його словами, використовуючи отриману базу, автоматично сформують відеоряд, що "дозволить людям пройти разом з особами своїх батьків, дідів і прадідів у віртуальному строю".

Варто зазначити, що цю віртуальну ходу транслюватимуть на телеканалах, на медіа-екранах і різних інтернет-майданчиках. Сергій Макаров також додав, що акція стартує об 11:00 9 травня на Далекому Сході.

Як відомо, 16 квітня очільник Кремля Володимир Путін офіційно заявив про перенесення параду на честь 75-річчя Перемоги. Він наголосив, що парад і всі інші заходи, які повинні були пройти 9 травня, будуть проведені в 2020 році. Точної дати Путін не назвав.

Що важливо розуміти, нещодавно стало відомо, що російська влада вже активно розглядає ймовірність проведення параду Перемоги восени, оскільки у такому випадку всі заходи будуть точно відбуватися з глядачами.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Кремля Володимир Путін відреагував на інформацію про мозаїку з його портретом у церкві Збройних сил РФ, де продовжується будівництво. Він цинічно зазначив, заслуги нинішньої російської влади таким чином оцінювати ще рано, однак це зможуть згодом зробити нащадки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?