Хто допоможе врятувати депортованих до рф українських дітей – Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто допоможе врятувати депортованих до рф українських дітей – Свідомі про несвідоме

Хто допоможе врятувати депортованих до рф українських дітей – Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Що може статися з депортованими до росії українськими дітьми та хто насправді допоможе їх врятувати обговорили у новому  випуску циклу етерів "Свідомі про несвідоме" доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Що буде з депортованими до рф українськими дітьми

За словами професора нейропсихології Богдана Ткача, на українських дітей які не піддадуться впливу "руського міра" та “перевиховання” чекатимуть жахливі випробовування.

На його думку, в таких випадках необхідна допомога цілого світу, адже Україні поки не вистачає ресурсів, щоб повернути усіх полонених додому.

Що з ними буде? Ну, зараз це під великим знаком питання. Але ми сподіваємося, що наддержавні структури на це звернуть увагу і зроблять якийсь вчинок, щоб попередити цей злочин, – додав він.

Розвиток депортованих дітей під загрозою бути “спотвореним”, він, на думку експерта, піде атиповим та дисфункційним шляхом, що надзвичайно нашкодить дитині.

Як росія обходилася з дітьми раніше

Богдан Ткач заявив, що тенденція депортації дітей до рф не є новою для росіян.

Він зазначив, що у радянській росії була така сама ситуація.

Росіяни забирали та виховували чужих дітей.

Він додав, що вони споконвіку ділили депортованих дітей на “хороших” та “дезадаптованих”, через їх небажання коритися та погоджуватися з усіма методами виховання.

Якщо вдалося їх перевиховати, то вони ставали хорошими комуністами, ну в лапках “хорошими”. А тих дітей, яких не можна було перевиховати, їх називали соціально-дезадаптованими неповнолітніми, – зазначив Ткач.

Ця тенденція, яку експерт назвав “сталінською”, тривала до моменту, поки “неслухняні” діти не досягали повноліття, після чого їх розстрілювали.

Читайте також: Чому росіяни досі не розкрили брехню путіна про превентивну війну — Свідомі про несвідоме

Учасники цього випуску "Свідомі про несвідоме":

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

"Свідомі про несвідоме" — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?