Як російські ЗМІ психували через перемогу Джамали: з'явилися відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як російські ЗМІ психували через перемогу Джамали: з'явилися відео

Як російські ЗМІ психували через перемогу Джамали: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

У Росії назвали підсумки  Євробачення-2016, в якому перемогла представниця України Джамала, "демонстративно-політизованими" і рознервувались через поразку свого представника Сергія Лазарєва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на опубліковані в YouTube відео пропагандистського каналу "Росія-24".


Незважаючи на те, що представник Росії Сергій Лазарєв зайняв лише третє місце, в РФ намагаються знайти відмовки і довести його перевагу над Джамалою.


"Тим не менш, Сергій Лазарєв і його команда все одно вважають себе переможцями. За словами співака, головне, що йому вдалося зробити, - змінити ставлення до російських виконавців з боку європейських глядачів", - говорять в сюжетах російських новин.



Відомий російський коментатор Дмитро Губернієв заявив: "У Європі відбувається абсолютно очевидна річ: розрив між елітами і простими громадянами. Еліти живуть своїми умовностями і створюється враження, що хтось диктує їм, як себе вести. Люди ж прості, - щирі, справжні. вони все одно вибирають серцем. вони все одно ставляться добре і до нас, і до Сергія, тому що пісня його, об'єктивно кажучи, була найкращою на цьому конкурсі".


"А що стосується кваліфікованого журі... ну, що тут скажеш. Кваліфікація, - питання спірне. Тут, скоріше, не стільки кваліфіковане, скільки політизоване", - додав Губернієв.




Багато РосЗМІ також просувають "перемогу" Сергія Лазарєва:


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося безліч фотожаб, присвячених результатам Євробачення-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?