Як так можна — росіяни критикують нову витівку Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Як так можна — росіяни критикують нову витівку Путіна

Як так можна — росіяни критикують нову витівку Путіна
Джерело:  online.ua

26 листопада очільник Кремля Володимир Путін шокував простих росіян та усю міжнародну спільноту новою витівкою. Йдеться про те, що скандальний політик прилетів у Саров Нижньогородської області, де його зустріли люди без масок, які не дотримували соціальної дистанції, і на самому президенті РФ теж маски й рукавичок не було. Окрім того, він вітався за руку з тими, хто його зустрічав. Варто звернути увагу на те, що це відбувалося на тлі різкого приросту зареєстрованих випадків коронавірусу в Росії і антирекорду в Москві, тому викликало жваве обговорення. На новий скандал, який розгорівся навколо глави Кремля, миттєво відреагував його незмінний речник Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA.

Пєсков почав стверджувати, що Володимир Путін під час візиту в Саров був без маски й рукавичок, бо були прийняті деякі заходи для забезпечення його епідеміологічної безпеки.

"Те, що Володимира Путіна в Сарові 26 листопада зустріли люди без масок і сам президент Росії був без маски й рукавичок, Пєсков пояснив тим, що були вжиті необхідні заходи для забезпечення епідеміологічної безпеки президента, проте розкривати, які саме заходи, він не захотів", - сказано в повідомленні.

Окрім того, Дмитро Пєсков натякнув, що громадянам Росії не варто повторювати за Путіним.

"Безумовно, приклад – це важливо, але в разі президента не слід забувати, що і люди, які з ним зустрічаються, їх епідеміологічна безпека також відповідним чином забезпечується. Це не просто таке масове безконтрольне спілкування", — заявив прессекретар російського президента.

На нову витівку Путіна відреагували користувачі мережі, які активно критикують главу Кремля.

"Чому я не здивований?; Путін у своєму стилі: йому начхати на всіх. Хіба щось змінилося?; Як так можна? Ти ж президент! Просто сором!; Цар вкотре підтвердив,що йому наплювати на свій народ; у нього ще 100 клонів! Який йому сенс переживати? Це ж несправжній Путін, його просто не жаль", — коментують новину прості росіяни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда Володимира Путіна зізналися, чи готується до переговорів із Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?