Як у росії займаються селекцією "іуд" — Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Як у росії займаються селекцією "іуд" — Свідомі про несвідоме

Як у росії займаються селекцією "іуд" — Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Чому чимало країн продовжують підтримувати кремль та як путін займається селекцією "іуд" у росії обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач. 

Джерело:  ютуб-канал online.ua

За словами доктора психології Василя Мосійчука, його шокує, що досі знаходяться країни, які готові усіляко підтримувати режим диктатора володимира путіна.

Однак неважко здогадатися, чому насправді кремль досі не опинився у тотальній міжнародній ізоляції.

путін продовжує купувати прихильність своїх партнерів та полічників

Василь Мосійчук звертає увагу на те, що багато людей продовжують у своєму житті ставити на п'єдистал саме матеріальні цінності.

Вони прекрасно усвідомлюють різницю між добром та злом, розуміють, що їхні руки також у крові, однак продовжують брати брудні гроші москви.

На переконання доктора психології, рф не відмовилася від своїх старих схем підкупу впливових політиків, міжнародних лідерів та журналістів.

Все відбувається так, як це відбувалося у Голодомор. Тоді влада СРСР брала якихось важливих журналістів, за гроші привозила на західну Україну, і вони заявляли: "Ніякого голоду нема, немає голодомору". За гроші, розумієте, за матеріальний світ. І ті люди, які сьогодні підтримують росію, до прикладу, Угорщина, також продалися. Росія їх всіх купила. Нема ідеї, ніякої ідеї ні в кого немає. Тільки матеріальний світ, – наголошує доктор Мосійчук.

 Він також поцікавився у своїх колег, чому у росії так багато підхих та злих людей, своєрідних "іуд", адже усі 145 млн путін би не зміг просто "купити". Як відомо, більшість громадян рф живе у злиднях.

путін селективно вивів у росії породу "іуд"

Відповідаючи на запитання доктора Мосійчука, професор нейропсихології Богдан Ткач зазначив, що людство умисно займається селекцією людей і відбирає за допомогою біологічного чинника лише певні конкретні категорії, які вважаються для кожної окремої країни корисними.

Що важливо розуміти, в кожної країни є різні критерії корисності.

До прикладу, росія пішла шляхом сильного розвитку міфології, адже для цього були сприятливі умови, а Україна — слідом за нею.

Ці категорії людей, які придумують різні кодекси, закони і так далі. Це сучасні шамани. Є також друга категорія, яка з палицями змушує всіх вірити в цю релігію, в ці кодекси, закони і так далі. А математиків, фізиків, хіміків, біологів, лікарів та іншу інтелігенцію у росії завжди виганяли за межі країни. Україна робила де-факто аналогічні кроки, бо ми синхронно розвивалися. І оця категорія, як ви називаєте, іуд, їх виводять, як породу. Це люди з ослабленням вентромедіальної частини мозку. Вони не піднялися, вони не впали, вони такими є, — наголошує професор нейропсихології.

Богдан Ткач звертає увагу на те, що владі рф байдужі людські страждання, вони без совісті можуть забрати всі кошти собі і жити в розкоші, і спокійно дивитися на те, як народ страждає в злиднях.

путін зробив все можливе, щоб при владі завжди залишалася саме ця порода "іуд", яке буде жити заради свого задоволення, заради продовження винятково власного роду.

Прості люди для них – це обслуговуючий персонал, біороботи, і вони за нього не переймаються.

На переконання професора нейропсихології, Україна зараз цю парадигму ламає, виходить з неї.

Бо вона нам теж нав’язана, і ми зараз її позбуваємося. Вкрай важливо, щоб виграти війну, очищуватися від цього бруду у реальному часі. І тому ми їх переможемо, бо ми зовсім інакшими стаємо, — підсумовує Богдан Ткач.

Вас може зацікавати: Як та для чого путін створив ідеологію рашизму — Свідомі про несвідоме

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?