Як українські зірки дивують коханих у День святого Валентина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як українські зірки дивують коханих у День святого Валентина

Як українські зірки дивують коханих у День святого Валентина
Джерело:  online.ua

У День Закоханих найкрасивіші чоловіки України розповіли на які романтичні сюрпризи підштовхує любов:

Павло Зібров, народний артист України

Пам'ятаю на дачі випало величезну кількість снігу і я вирішив викласти метровими трояндами на снігу під вікном "Я люблю тебе, Марина!". Дружина як прокинулася вранці, виглянула у вікно і побачила це! Шок не проходив довго. Ось так я подарував коханій жінці квіти в День всіх Закоханих.

Богдан Юсипчук, актор

Коли навчався в театральному університеті, грошей не вистачало навіть на дешеві сосиски, тому доводилося постійно включати фантазію. Особливо напередодні Дня Святого Валентина. Одного разу купив три балончика з фарбою і кілька пляшок пива охоронцеві гуртожитку, щоб випустив нас з одним вночі. І ми вирушили на героїчні пригоди. У планах було намалювати серце в іменем пасії на сусідній будівлі. Дворівнева будівля не відразу підкорилася. Але за допомогою друга все змогли. Через півгодини я вже малював свої картину, а сусід стояв на шухері. Було темно, серце вийшло криве, але з любов'ю. Дівчина на ранок не відразу помітила його, більше милувалася випавшим снігом. Але історія надовго запам'ятається, а саме серце досі красується на стінах тієї будівлі.

Євген Sender, кращий діджей України. Проекти ВІТЕР/Sender:

Одного разу мені вдалося нестандартно привітати кохану. Як сьогодні пам'ятаю, був сильний мороз, але бажання ощасливити другу половинку було сильніше. Вирішив зробити сюрприз на повітряній кулі і заспівати серенаду під вікном. Романтично ж! Тільки розгорнути кулю у дворі було неможливо, тому кулю абияк надули газом, прикріпили до неї тонку нитку для контролю і конверт. Жила вона на 7 поверсі, в потрібний момент подружка вивела її на балкон і тут ми, Бременські музики і повітряна куля. Їй було дуже приємно.

Олександр Педан, ведучий, автор проекту JuniorZ:

Упевнений, що найкрутішим Днем Святого Валентина стане саме цей. З дружиною і друзями вирішили відправитися в село Криничне, Одеської області на виноробню "Колоніст". Виявляється, 14 лютого особливий день у виноробів, схоже винному Нового року - балканська свято "Трифон Зарізан", в честь християнського священика Трифона, захисника виноградників. За традицією, в цей день підрізають лози, щоб отримати восени хороший урожай. Що може бути романтичніше, ніж ритуали і вечеря з вином і моєї коханої.

Раніше ONLINE.UA писав про найоригінальніші подарунки на 14 лютого в День Святого Валентина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?