Як відбувалася евакуація українців з Уханя - онлайн-трансляція
Категорія
Україна
Дата публікації

Як відбувалася евакуація українців з Уханя - онлайн-трансляція

Як відбувалася евакуація українців з Уханя - онлайн-трансляція
Джерело:  24 канал

Держсекретар Міністерства закордонних справ Андрій Заяць під час брифінгу в Києві заявив, що на евакуацію в Ухані прийшли всі 48 заявлених громадян України та 29 іноземців. ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал" публікує онлайн-трансляцію завершення евакуації українців та іноземців, які прилетіли до України з китайського Уханя спецрейсом авіакомпанії SkyUp.

"На посадку явилися всі 48 громадян України та 29 іноземних громадян: вісім - Аргентини, п'ять - Домінікани, п'ять - Еквадору, чотири - Сальвадору, по два - Казахстану та Коста-Рики й по одному громадянину інших держав", - розповідає Андрій Заяць.

Він також наголосив, що громадяни Казахстану залишать борт під час посадки в Алмати через кілька годин після вильоту з Уханя. Також в Алмати зміниться екіпаж рейсу.

Після цього заступник міністра охорони здоров'я Дмитро Коваль наголосив, що пасажири вже пройшли два етапи санітарного контролю та паспортний контроль і наразі проходять третій етап санконтролю. На щастя, всі пасажири здорові.

19 лютого представник ДСНС, чий персонал залучений для транспортування прибулих у місця 14-денної обсервації, розповів, що приліт літака з Уханя в Україну очікується орієнтовно 20 лютого о 8 ранку. Наразі відомо, що літак трохи запізнився.

Варто зазначити, що станом на 20 лютого в результаті зараження китайським коронавірусом померли 2128 осіб. Вилікувались та були виписані з лікарень 16353 людини.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно фахівці помітили, що динаміка захворюваності коронавірусом Covid-19 показує: щоденна кількість тих, хто одужав, майже зрівнялися із кількістю тих, хто захворів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?