Як виглядала Ірина Білик на початку кар'єри - фото шокувало мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як виглядала Ірина Білик на початку кар'єри - фото шокувало мережу

Як виглядала Ірина Білик на початку кар'єри - фото шокувало мережу
Джерело:  online.ua

Українська співачка та народна артистка України показала фанатам фото, які були зроблені багато років тому. Тоді зірка робила лише перші кроки до великої сцени. Ірина Білик опублікувала фото в інстаграмі та розповіла, за що любить кожну пору року, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, на цій світлині впізнати Ірину Білик досить складно.

Співачка показала архівне фото, на якому виступає на сцені з короткою стрижкою. Звабливості рудоволосій Ірині Білик додає сукня з оголеними плечима і чокер з червоною квіткою. У дописі співачка розповіла, за що любить кожну пору року й анонсувала вихід нового треку – "Червона помада".

"Я люблю всі пори року. Весну за те, що у мене день народження. Зиму – тому що Новий рік і сніг. А нинішню осінь я люблю за те, що 15 листопада ви почуєте прем'єру моєї нової пісні. Ех, дівчата! Фарбуємося червоною помадою і виходимо на полювання", – написала Ірина Білик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська співачка і ведуча Альона Вінницька нарешті пояснила, чому зробила тривалу творчу паузу. Красуня зізналася, що мала емоційне виснаження та лікувалась у психіатричній клініці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?